Bewaar uw herinneringen

Bent u zich er van bewust dat oude opnames al na een jaar of 10 kwaliteitsverlies kunnen gaan vertonen wat na verloop van tijd alleen maar erger wordt?

Gezinnen & families zoals de uwe hebben dozen vol met videotapes en film spoelen waar op dit moment niets mee gebeurd en er is vaak geen mogelijkheid om ze veilig en onder de gewenste condities te bewaren. Stelt u zich eens voor dat deze complete collectie van dierbare herinneringen verloren gaat na een verhuizing/ongeluk/ramp of doordat simpelweg de kwaliteit steeds slechter wordt.

Filmscanning.nl biedt u dan ook een veilige & kwalitatief hoogstaande oplossing om er voor te zorgen dat uw waardevolle collectie voor toekomstige generaties gewaarborgd blijft!

Herbeleef uw herinneringen

Het vastleggen van deze mooie momenten was niet al te moeilijk, maar wanneer heeft u voor het laatst bijvoorbeeld uw trouwdag herbeleefd? Of die van uw ouders?

Lees hier verder...

Organiseer uw herinneringen

Vindt u het vervelend nu nooit een leuk moment uit vervlogen tijden terug te kunnen vinden omdat er nog geen enkele structuur is aangebracht in uw dierbare herinneringen?

Lees hier verder...

Deel uw             herinneringen

Nadat uw videotapes en/of film spoelen door ons zijn gedigitaliseerd bent u instaat om ze, keer op keer, eenvoudig te delen met vrienden, familie & kennissen. 

Lees hier verder...