Hoe werkt het

Om gebruik te kunnen maken van onze services zijn er een aantal aandachtspunten:

Hoe kunt u een opdracht bij ons aanleveren?

Op dit moment kunnen wij de volgende opties aanbieden:

1. U komt langs bij één van onze vestigingen (Amsterdam of Nieuwegein) of bij één van onze inleverpunten en overhandigd daar uw opdracht.

Een afspraak maken is niet nodig, mits u buiten de openingstijden op werkdagen of in het weekend langs wilt komen.

2. U verstuurt zelf (per post of koerier) uw materiaal naar onze vestiging in Nieuwegein, hier vindt de productie plaats.

Indien u besluit uw materiaal per post te versturen dan verzoeken wij u dit in ieder geval als pakket of aangetekend te doen. Hiermee is het te allen tijde mogelijk uw zending te traceren.

Indien u liever uw materiaal per koerier zou willen versturen dan is DHL wellicht een optie. Via www.dhlforyou.nl kunt u voor hele scherpe tarieven al gebruik maken van een dergelijke service. Zij bieden tevens de mogelijkheid om uw zending thuis op te laten halen en u kunt uw zending ook volgen. 

In beide gevallen willen wij graag benadrukken om uw materiaal erg goed en stevig te verpakken om de kans op eventuele schade tijdens het transport zoveel als mogelijk uit te sluiten.

Hoe krijgen wij de informatie omtrent de opdracht tot onze beschikking?

Als u de mogelijkheid heeft uw opdracht in te leveren bij één van onze vestigingen of inleverpunten, dan kunt u op locatie het opdrachtformulier invullen. Tevens kunt u dan met een medewerker de specificaties van uw opdracht nader bespreken.

Kiest u ervoor om uw opdracht naar ons op te sturen (via de post of een koerier) dan verzoeken wij u het opdrachtformulier in te vullen en uit te printen.

Het opdrachtformulier kunt u hier downloaden als PDF.

Als u graag digitale bestanden ontvangt op een HDD of USB-stick i.p.v. een DVD, geef dit dan a.u.b. aan in het "opmerkingen" veld onderaan het opdrachtformulier.

Hoe wilt u uw opdracht retour ontvangen?

Als u niet in de gelegenheid bent uw opdracht bij één van onze vestigingen of inleverpunten op te halen dan kunnen wij deze ook naar u opsturen. Hier kunnen bij het plaatsen van de opdracht separate afspraken over gemaakt worden.

Gevolg is dan wel dat wij de opdracht pas zullen retourneren zodra het factuur bedrag is overgemaakt en ontvangen.

Wat is de productietijd?

De standaard productietijd is normaliter 2 - 3 weken. Dit is uiteraard mede afhankelijk van de grootte van uw opdracht.

Mocht u bijvoorbeeld een jubileum, feest, verjaardag of andere gelegenheid hebben waardoor een snellere productie gewenst is? Overleg even met één van onze medewerkers omtrent de mogelijkheden!